Monday, March 28, 2011

SeaBass on Tomato Sauce / Lubina con salsa de tomate This is a recipe that Juana makes all the time and we love. It is very juicy and has a great taste.... the sauce is a plus as you can dip some bread (or a lot!!!) on the sauce! Enjoy! Ingredients: - 4-5 filets of Seabass (or any other white and meaty fish) - Onions (1/2 a big one or one small) - Green pepper (if you have it, it is optional) - Salt - Flour (1 cup) - Olive Oil - Tomato sauce Wash the fish filets well and let them dry out the water. Cut them in two or three pieces per fillet. Add salt to taste. Pour the cup of flour in a plate and spread it evenly. Dip the pieces of fish on both sides in the flour until they get a light coat of flour on them. In the meantime, heat a little of olive oil. When the oil is hot, put the pieces of fish and fry them on both sides. It will take like 3-4 minutes per side. When they are done, put them in layers in an oven safe tray. After each layer, cover the fish with the tomato sauce. For the Sauce: Fry small pieces of onion and green pepper in olive oil, when they are golden, pour in the tomato sauce and let it cook at slow fire during 5-10 minutes. ** This dish could be prepared one day to eat the next one, it will be even better! Just warm up in the oven covered with aluminum foil. Esta es una receta que Juana hace todo el rato y nos encanta. Es muy jugosa y tiene mucho sabor...la salsa es un gran extra ya que puedes untar un poquito de pan (o mucho!!!!) en la salsa! Disfruten! Ingredients: - 4-5 filetes de lubina (o cualquier otro pescado blanco y carnoso) - Cebolla (1/2 grande o una pequeña) - Pimiento verde (si se tiene, es opcional) - Sal - Harina (1 cup) - Aceite de Oliva - Salsa de Tomate Lave los filetes y quiteles bien el agua. Cortelos en dos o tres trozos por filete. Añada sal al gusto. Ponga la harina en un plato y extiendala bien. Pase los filetes por la harina por ambos lados hasta que adquieren una ligera capa de harina. Mientras tanto, caliente un poco de aceite de oliva. Cuando el aceite este caliente, ponga los trozos de pescado y frialos, como 3-4 minutos por cada lado. Cuando estan hechos, vaya colocandolos en capas en una bandeja que se pueda meter al horno. Cada vez que ponga una capa de pescado, cubrala bien con la salsa de tomate. Para la Salsa: Fria cebolla y pimiento verde (opcional) en pequeños trozos en aceite de oliva. Cuando esten dorados, añada la salsa de tomate y dejela a fuego lento unos 5-10 minutos. ** Este plato puede hacerse un dia para comer al dia siguiente, estara incluso mejor! Solo hay que calentarlo en el horno cubierto con papel de aluminio.

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